Kategorier
Uncategorized

Information om Klaus Garde Nielsen

Mit navn er Klaus Garde Nielsen. Jeg er født i 1964. . Jeg kommer oprindeligt fra Farsø i Nordjylland, hvor mine forældre drev en murer- og entreprenørforretning.

Jeg er vokset op med byggeri, handel og foretagsomhed som en ganske naturlig del af mit og min families liv lige fra barnsben. Dette har selvfølgelig præget mig meget, i en god og spændende retning når jeg selv skal sige det. Efter min skolegang på Farsø Skole har jeg gået på Handelsskole i Aars.

Efter handelsskolen kom jeg i lære som købmand. Undervejs i læretiden fik jeg så travlt med egne forretninger at jeg valgte at springe ud som fulltime selvstændig.

Idag er jeg bosiddende i London. Her trives jeg meget godt. Jeg er taknemmelig over den gæstfrihed der udvises indvandrere i England. Klimaet i England minder meget om det danske men der er typisk en smule varmere og det kan regne en del i perioder. En anden fordel ved at bo i England er også at der er et langt bedre erhvervsklima end i Danmark, og så er der mange gode forbindelser med fly og færge til mange destinationer overalt i Europa.

Jeg har fra en meget ung alder været erhvervsaktiv på utallige måder. F.eks. startede jeg en radioforretning umiddelbart efter at jeg var færdig på Handelsskolen i 1982, da jeg syntes at det kunne være spændende. Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var næsten umuligt at tjene penge på at købe mærkevarer radio og tv fra de autoriserede importører i Danmark som f.eks. Philips, Sony og Panasonic. Herefter begyndte jeg i en alder at nogleogtyve år at paralelimportere særligt fjernsyn og videomaskiner i tusindvis fra først Tyskland og sidenhen både Holland og Belgien. Dengang kunne man tjene både 5 eller 6000 kr. på et tv! Det koster det ikke engang idag. Idag er avancerne så smp at det ikke er værd at beskæftige sig med.  Jeg var selvstændig radioforhandler fra 1982 til 1986, hvor jeg var nødsaget til at lade mig erklære personligt konkurs, da forretningen var kommet i uføre grundet svigtende indtjening på en større portefølje af fjernsyn og videomaskiner der var udlejet eller solgt på afbetaling til kunder og deraf følgende tab.
De udlejede effekter var finansieret med 80% af detailprisen svarende til udsalgsprisen excl. moms, men da fjensyn og videomaskiner faldt ekstremt meget i værdi, medførte det mange misligholdelser på lejekontrakter og købekontrakter.
Disse tab kunne virksomheden ikke klare.
Konkursbegæringen var indgivet af skat eller Toldvæsenet som det hed dengang, da der var en større forfalden moms- og skattegæld. Konkursbehandlingen varede et par år og resulterede i at samtlige kreditorer fik en dividende på under 1%, mens jeg til gengæld blev en hel del erfaringer rigere.

Sjovt nok blev konkursen også anledning til at jeg begyndte at interessere mig for opkøb af fast ejendom p? tvangsauktion, idet konkursboets kurator fik den fabelagtige ide at den 500-600 kvm. store villa med butik, og flere indrettede lejligheder, og en del værelser til udlejning som  jeg havde købt af BRF-Kredit efter en tvangsauktion for kr. 538.000, skulle sælges på tvangsauktion idet kurator vurderede at villaen var overbehæftet. Jeg havde med gode venners hjælp fået etableret et selskab ved navn Ejendomsselskabet af 1986 ApS, der senere købte ejendommen på 2. tvangsauktionen i Fogedretten for ca. kr. 500.000.  Ejendomsselskabet solgte straks villaen videre for kr. 1000.000 til et byggefirma fra Viborg der kunne se potentialet i ombygning af villaen og nybyggeri på grunden.

Saleget af villaen i Farsø vakte min interesse for ejendomsinvestering yderligere, og selskabet erhvervede herefter en byejendom i Bække ved Vejen for kr. 600.000, fra et vennepar der havde drevet døgnkiosk fra ejendommen, som også tjente til bolig. Parret blev imidlertid skilt og solgte ejendommen til selskabet. Kort efter erhvervelsen indgik selskabet aftale med Dansk Flygtningehjælp om leje af hele ejendommen. Kort efter at dette blev kendt i medierne nedbrændte ejendommen ved en påsat brand nytårsaften 1987/88. Bygningen var forsikret til fuld og nyværdi, og skaden kunnne opgæres til mere end 2 millioner kroner. Selskabet solgte herefter ejendommen til en byggemand for kr. 1.600.000, hvilket udløste en avance til selskabet på kr. 1.000.000 i første kvartal 1988.

Se det var jo en meget god start efter at være erklæret personlig konkurs i December 1986, var jo nu direktør i et gældfrit Anpartsselskab med en million i likvider. Det var rigtig mange penge dengang. Jeg prøvede at importere lidt mærkevarefjernsyn og sælge dem en gros til forhandlere, men det opgav jeg hurtigt da det ikke var særligt l?nsomt.
Selskabet købte et par ejendomme i Middelfart og istandsatte dem og solgte med fortjeneste. Herefter købtes en villa i Fredericia der blev videresolgt efter renovering.

I begyndelsen at 1990 var jeg blevet bevist om at mine egne erfaringer som ivrig  iværksætter og konkursramt fallent, tilligemed den juridiske viden som jeg havde tilegnet mig undervejs, kunne udgøre et solidt fundament for de 2 forretningsomr?der som jeg dengang valgte at satse på nemlig Virksomhedsrådgivning og Investering i Ejendomme.

I 1990 begyndte jeg s? småt at tilbyde virksomhedsrådgivning og etablering af selskaber til kunder. Annoncer i Jyllands-Posten og Berlingske udgjorde markedsføringen, udover mund til mund metoden. Jeg husker at jeg købte 2 stk. ApS selskaber hjem som det første, de var solgt et par dage senere. Undervejs blev produktpaletten udvidet med selskaber i England og skattefrie offshoreselskaber, som primært solgtes via annoncer i aviser.

I 1991 købte et ApS jeg havde dengang 2 ejendomme i Vejle nemlig ejendommene Havnegade 14/Jyllandsgade 1, samt naboejendommen Havnegade 12, der dengang rummede et af Vejles mere skumle værtshuse i stueetagen. Jeg flyttede selv ind i Havnegade 14 og boede der et stykke tid, indtil ejendommen videresolgtes med en rimelig fortjeneste.

Jeg driver firmaet KGN Services, med hjemmesiden https://www.kgn.dk. KGN Services tilbyder bistand som virksomhedskonsulent med etablering, stiftelse, køb, salg af selskaber og virksomheder i Danmark, Englnd, samt i talrige skattefrie områder offshore og mange andre lande og områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *